Home

Poly geslepen spiegel

Kostenlose Lieferung möglic

Poly bei Amazon.de - Niedrige Preise, Riesenauswah

Entdecken Sie die ganze Welt der Deko zum besten Preis bei Conforama! Finden Sie das perfekte Modell in unserer breiten Auswahl an Spiegeln für jeden Geschmac De spiegel op maat (plat poly geslepen) is verkrijgbaar in 4 millimeter, 6 millimeter of 8 millimeter dikte. Verzilverde spiegels zijn het meest gebruikt en gangbaar. Een andere kleur, zoals bronzen spiegels of grijze spiegels op maat is ook mogelijk. Welke spiegeldikte wordt aanbevolen Spiegel op maat gekleurd (plat poly geslepen), brons of grijs kleurig, ideaal voor meer sfeer in huis. De levertijd voor spiegels is gemiddeld 15 werkdagen. Haal je de bestelling af bij ons magazijn in Apeldoorn of Oosterhout, dan is de doorlooptijd korter, namelijk 10 tot 15 werkdagen. Bestel eenvoudig uw spiegel op maat gekleurd (plat poly geslepen) bij Glaswebwinkel.be. Naast de standaard. Spiegel op maat gekleurd (plat poly geslepen), brons of grijs kleurig, ideaal voor meer sfeer in huis. De levertijd voor spiegels is gemiddeld 15 werkdagen. Haal je de bestelling af bij ons magazijn in Apeldoorn of Oosterhout, dan is de doorlooptijd korter, namelijk 10 tot 15 werkdagen. Bestel eenvoudig uw spiegel op maat gekleurd (plat poly geslepen) bij Glaswebwinkel.nl. Naast de standaard.

Spiegel op maat (plat poly geslepen) bestellen

Spiegel - Schlafzimmer-Deko Conforam

 1. Poly slijpen heeft betrekking op de randen van het glas, zie hiervoor bewerkingen voor spiegels. Als u voor poly slijpen kiest dan worden de randen mooi glad geslepen zodat u zich er niet aan kan snijden. Tevens ziet dit er ook zeer netjes uit
 2. Op zoek naar een geslepen spiegel op maat? Bij Glasdiscount besteld u eenvoudig een spiegel op maat rondom geslepen. Hierbij worden de randen van de spiegel netjes glad geslepen middels poly (p-p) slijpen. Hierdoor kunt u zich niet meer verwonden of snijden aan de scherpe randen van de spiegel én mag de geslepen spiegel los komen te hangen. Bent u op zoek naar een spiegel die in een frame.
 3. Plat poly geslepen spiegels, tafelbladen en wanden staan veilig in je interieur, zonder het risico dat je je aan de randen van het glas snijdt. Professioneel geslepen glasplaten zien er strakker en mooier uit dan wanneer je dat zelf zou doen met de randen van onbewerkt glas. Plat poly geslepen glas bestellen via Glaswebwinkel.nl . Bestel je glas in onze webshop dan kan je elke glassoort ook in.
 4. De glasranden van glas of spiegel zijn altijd erg scherp ! Dus een slijpbewerking is noodzakelijk als je er niet aan wilt snijden. ONGESLEPEN Als glas achter een lijst valt is slijpen niet noodzakelijk. (behalve beloopbaar glas, dat wordt altijd geslepen) PLAT POLY GESLEPEN. Glas /spiegel dat wordt toegepast waar de randen zichtbaar blijven, bijvoorbeeld als tafelblad, planchet of windscherm.

De spiegels hebben een dikte van 6mm en zijn rondom poly geslepen. Zoekt u andere afmetingen voor uw spiegels? Ook dat is bij ons geen probleem! Voor extra veiligheid hebben wij standaard een veiligheidsfolie achterop onze spiegels. Deze gecertificeerde folie beschermt de spiegel en voorkomt rondvliegende scherven bij een breuk, doordat ze vastgeplakt blijven aan de folie. Wilt u meer weten. Het is ook mogelijk om de rand van de spiegel in verstek te slijpen. Bij poly slijpen wordt een zeer kleine rand geslepen. Bij slijpen in verstek brengen we een bredere rand aan op de spiegel in 45 graden. Lees verder . Convex en concaaf. Dankzij onze CNC-machine kunnen we de rand van een spiegel ook bol (convex) of hol (concaaf) slijpen. Lees verder. Zandstralen. Het zandstralen van glas. Productomschrijving Spiegel op maat (plat poly geslepen), voor een fraaie en mooi afgewerkte spiegel De levertijd voor spiegels is gemiddeld 15 werkdagen. Haal je de bestelling af bij ons magazijn in Apeldoorn of Oosterhout, dan is de doorlooptijd korter, namelijk 10 tot 15 werkdagen Het doek of paneel wordt aan de voorzijde in de lijst (bak) geplaatst met meestal een halve cm tussenruimte. De spiegels op maat zijn mogelijk in facet en poly geslepen of ongeslepen. Kortom bij van der Horst vindt u uw badkamer spiegels. Spiegel op maat - spiegels op maat www.spiegelsopmaat.com. Spiegel op maat Voor het op maat laten maken van glas kunt u het beste terecht bij de specialisten van Glashandel Accuut. Met onze computergestuurde snijtafel kunnen wij alle soorten glas in alle maten en. Een extra mogelijkheid is het selecteren van de plat poly geslepen variant van jouw gewenste spiegel. Normaal wordt het glas onbewerkt bij je afgeleverd, maar ga je voor de plat poly geslepen spiegel dan slijpt de fabrikant de randen volledig glad, zodat de spiegel zonder scherpe randen perfect strak bij je wordt geleverd. Om de spiegel een mooie plaats te geven is het handig ook de.

De spiegeldelen hebben een dikte van 6mm en zijn rondom poly geslepen. Aan de achterkant zijn ze voorzien van een veiligheidsfolie. Mocht de spiegel breken, dan blijven de scherven hierdoor vastzitten. Ze spatten dus niet in het rond. Zeker bij een actieve sport als de ruiterij kan deze extra veiligheid geen kwaad. Omdat de spiegels tegen een bestaande muur worden geplaatst en er gebruik wordt. De spiegeldelen hebben een dikte van 6mm en zijn rondom poly geslepen. Vanwege de veiligheid voor ruiter en paard zijn deze delen aan de achterkant voorzien van een veiligheidsfolie. Hierdoor blijven scherven bij een breuk vastgeplakt zitten en komen ze niet in de bak terecht. Spiegelwand met een stalen frame. Traint u in een situatie, waarin het plaatsen van spiegels niet mogelijk is, omdat. Spiegel op maat (Plat Poly geslepen) - Glaswebwinkel . 2 fotolisten met sierlijs in spiegelglas, naar Venetiaanse stijl. Zeer degelijk en in perfecte staat. 30 cm hoog 20 cm breed Verzekerde verzending met trac and trace Cool ontwerp salontafel met een tafelblad van spiegelglas en onderstel van metaal. Deze salontafel is verkrijgbaar in de afmeting bxdxh: 78 x 78 x 42,5 c Zonnebril spiegelglas. De spiegel kan met de zuignappen eenvoudig op de (badkamer)spiegel of tegels worden geplakt en vergroot 10x. De ideale hulp voor het aanbrengen van make-up, het indoen van lenzen, scheren etc Badkamer spiegels op maat, ongeslepen, poly geslepen, facet geslepen, veiligheidsfolie, blank/normale, bronze en grijze spiegels. Spiegels op maat - Veel. De spiegels hebben een dikte van 6mm, zijn rondom poly geslepen en zijn voorzien van een veiligheidsfolie. Ze worden aan de wand bevestigd door middel van aluminium profielen. Zoekt een mobiele spiegel die u gemakkelijk kunt verplaatsen? Kijk dan bij onze verrijdbare spiegels. Offerte aanvragen . Voorzien van veiligheidsfolie . Om te zorgen voor een zo veilig mogelijk gebruik zijn onze.

Spiegel op maat (plat poly geslepen) bestellen

Spiegel op maat gekleurd (plat poly geslepen) kopen

Spiegel op maat gekleurd (plat poly geslepen

SPIEGELS. Glas is ook in het interieur niet meer weg te denken. Door de vele mogelijkheden in afmetingen en vormen van spiegels creëert u uw eigen stijl in uw interieur. Voor kleuren kan worden gekozen uit helder, brons en grijs tinten. We kunnen de spiegels facet en/of poly geslepen of (deels) te zandstralen in onze eigen werkplaats Poly- of Facetslijpen * Poly geslepen houdt in dat de randen van de spiegel glad geslepen worden en met een kleine glimmende hoek. Zonder polygeslepen is de rand scherp. Vaak wordt er dan een lijst omheen geplaatst. Ook als u kiest voor Facet geslepen moet u wel of niet kiezen voor polyslijpen vanwege de mooier en niet-scherpe afgewerkte ronde rand. * Facet geslepen Facet geslepen houdt in dat. Kies dan voor plat poly geslepen randen om de spiegels strak tegen elkaar aan te kunnen plaatsen. Bevestiging van de spiegel: Het zelf bevestigen van je spiegel is een prima optie waarbij je misschien iets hebt aan de volgende tips; Spiegelbevestiging. Ook nog goed om van tevoren te bedenken; wil ik de spiegels zonder lijst ophangen of heb ik al een lijst die er omheen past? Dit om te bepalen. Deze zilveren spiegel op maat van 3mm dikte is voorzien van plat poly geslepen randen. De zijkanten van de spiegel zijn netjes glad geslepen. De boven- en onderranden zijn met een klein schuin kantje afgewerkt. Hierdoor zijn de randen niet meer scherp en geeft het een mooi en strak aangezicht. Verder bestaat de spiegel uit drie lagen. De voorste laag is van glas. Daarachter zit de.

Wat is poly slijpen? - A

 1. Spiegel op maat 6 mm rond (Poly geslepen) € 26,75 € 22,11. BESTELLEN. Aan verlanglijst toevoegen Voeg toe om te vergelijken. Direct Leverbaar . Spiegel op maat 6 mm vierkant (Facet geslepen) € 25,95 € 21,45. BESTELLEN . Aan verlanglijst toevoegen Voeg toe om te.
 2. Fitness spiegel op maat. € 225,00. Let op: de spiegel bestaat uit vaste delen met het formaat van 150 x 200 cm, heeft een dikte van 6 mm en is voorzien van veiligheidsfolie. De randen zijn plat poly (PP) geslepen en gepolijst waardoor deze geen scherpe rand meer heeft. De spiegels wordt speciaal voor u op bestelling gemaakt
 3. imum en maximum maten. Een ronde of ovale spiegel kost meer dan een rechthoekige en facet slijpen kost meer dan poly slijpen. Blanke spiegels kunnen na ± 5 werkdagen afgehaald worden en gekleurde / facet geslepen spiegels na ± 10.

Rondom geslepen spiegel kopen? Glasdiscoun

Plat poly geslepen glas online bestellen? Ga naar

 1. Bij facet slijpen wordt een brede rand aan het glas geslepen.. Doorgaans wordt er facet geslepen op tafelbladen, spiegels, binnen- en buitenruiten om er een extra fraai geheel van te maken.. Wij kunnen facet slijpen op vrijwel elke vorm glas. Rechte lijnen, flauwe bochten, krappe bochten of zelfs bochten met haakse hoeken.. Waar de randen van het glas zichtbaar zijn, worden deze ook poly geslepen
 2. - Rondom POLY geslepen en gepolijst - Veiligheidsfolie aan achterzijden* - Luxe ophangsysteem (U-profiel) | DEMONTABEL . Montage op locatie mogelijk. DIENSTEN. Spiegelglas wordt veelal toegepast als spiegel of spiegelwand om een ruimtelijk effect te creeren. Een goed geplaatste spiegel wekt de illusie van diepte en zorgt voor een meer licht in een ruimte waardoor deze groter lijkt. Ons.
 3. Badkamer spiegels op maat, ongeslepen, poly geslepen, facet geslepen, veiligheidsfolie, blank/normale, bronze en grijze spiegels. Spiegels op maat - Veel gestelde vragen Lijst met artikelen in categorie Spiegels op maat; Titel; Hoe moet ik de spiegel met spiegellijm bevestigen? Wat is poly slijpen? Moet ik voor 4 mm of 6 mm spiegel dikte kiezen? Wat is facet slijpen? Welke kleur spiegel.
 4. Voor bijvoorbeeld een facet geslepen spiegel gaat u naar glashandel MeerGlas in Hoofddorp MeerGlas maakt maatwerk tot op de millimeter. Bijvoorbeeld in uw badkamer bent u misschien op zoek naar rechthoekige, ronde en ovale spiegels op maat die wij voor u kunnen slijpen. MeerGlas heeft voor deze spiegels vele mogelijkheden tot bewerking waaronder een facet geslepen spiegel, poly geslepen.
 5. Facet geslepen houdt in dat de randen van de spiegel een brede schuin geslepen zijde hebben in het oppervlak. Dit facet slijpen is duurder dan poly geslepen spiegel maar geeft een mooi effect. Als u kiest voor Facet geslepen kunt u ook wel of niet kiezen voor polyslijpen. Met polyslijpen heeft u een mooier en niet-scherpe afgewerkte ronde rand. Als de spiegel toch in een lijst gaat, is.
 6. imaal 15 werkdagen (afhankelijk van afhalen, bezorging, bewerking van de spiegel
 7. Spiegel op maat zonder facet met poly geslepen rand spiegelglasdikte 4 mm. Standaard spiegelglas kleur: verzilverd. Geef hiernaast uw maat op en bereken uw prijs. De maximale maat is 150 x 250 cm. Voor maten boven 120 cm adviseren wij een spiegelglasdikte van 6 mm. Wij kunnen bijna elk gewenst formaat leveren

Glas slijpen opties - ongeslepen, polyslijpen, afscherpen

Uiteraard is het mogelijk om een facet geslepen spiegel op maat te laten maken Ook deze spiegels kun je op maat bestellen in een dikte van 3, 4 of 6 mm. Volledig assortiment glasbenodigdheden. Naast spiegels geleverd in Utrecht kun je bij ons ook diversen glasbenodigdheden bestellen om o.a. de spiegels op te kunnen hangen. Een spiegel ophangen kan op verschillende manieren Ook voor een spiegel. Poly geslepen spiegelranden. U kunt de spiegelranden poly laten slijpen. Dit houdt in dat de randen van de spiegelglad geslepen worden met een kleine glimmende hoek. Door de spiegel poly te slijpen verdwijnt de scherpe rand, waardoor u zich niet aan de spiegelrand kan snijden en het ziet er ook zeer netjes uit. Als de spiegel niet poly geslepen wordt er vaak een lijst om de spiegel geplaatst. Maatwerk vlakke spiegel in 4 of 6 mm poly geslepen. Voor meer informatie: zie documentatie HIPP brochure 2021-2022

Spiegelwanden voor dans, ballet, fitness of gymzaal

24-okt-2018 - Bekijk het bord Mirror above fireplace van Nymphadora Tonks op Pinterest. Bekijk meer ideeën over spiegel, antieke spiegels, art deco kroonluchter 12.05.2018 - Erkunde Susan Georgis Pinnwand Wohnzimmer auf Pinterest. Weitere Ideen zu einrichten und wohnen, spiegel holz, altholz spiegel Hangt u de spiegel niet in een omlijsting, dan wordt geadviseerd de spiegel rondom poly (p-p) te slijpen. Een spiegel op maat die rondom geslepen is besteld u hier . Badkamerspiegel op maat - Bestel direct en laat leveren . de spiegel is 400x1300 zonder fratsen. In eerste instantie werd gedacht aan een poot er achter (inklapbaar) zoals je zoveel ziet, maar dit idee is nu van de baan De. BWS Spiegel Universal 30 cm Rond 5mm Aluminium. Er zijn nooit genoeg spiegels in huis, deze fraaie spiegel van het merk Boss & Wessing is ingetogen en elegant. Met het klassieke design is deze spiegel in elke badkamer of toilet te plaatsen. Makkelijk reinigen met water of glasreiniger. Specificatie: BWS Spiegel Universal 30 cm Rond 5mm Aluminiu De spiegels hebben een dikte van 6mm, zijn rondom poly geslepen en voorzien van een veiligheidsfolie. De spiegelwanden kunt u zelf met behulp van spiegelprofielen en speciale kit aan de wand bevestigen. Bij Spiegels.nl stelt u zelf uw ideale spiegel samen. U geeft eenvoudig de afmeting, kleur en afwerking aan en krijgt direct een scherpe prijs

In vaktermen noemen wij dit PP (Plat Poly) geslepen glas, deze randen zijn glad en vormen geen gevaar. Gratis glasadvies! van Maurice . 0313 - 419002 Zo aan het eind van de zomervakantie en de start van de eerste werkweek is het wel weer even wennen voor mij. Er moeten weer afspraken gemaakt worden over hoe we het. De Pennen zijn Geslepen. 958 likes. Zeven bekende Nederlanders stappen in de. Een ronde spiegel op maat heeft een maximale diameter van 2000 millimeter en een minimale diameter van 200 millimeter. Ronde spiegels zijn net als de ovale spiegels beschikbaar in 'Helder glas' en 'Smoke Brons'. Daarnaast worden de randen zowel 'vlak en glanzend' als 'vlak en mat' afgewerkt. Spiegels op maat monteren. Afhankelijk van wat je voorkeur heeft, kun je de spiegel op verschillende. Poly geslepen spiegelranden U kunt de spiegelranden poly laten slijpen. Dit houdt in dat de randen van de spiegelglad geslepen worden met een kleine glimmende hoek. Door de spiegel poly te slijpen verdwijnt de scherpe rand, waardoor u zich niet aan de spiegelrand kan snijden en het ziet er ook zeer netjes uit. Als de spiegel niet poly geslepen wordt plaatst men vaak een lijst om de spiegel om. Spiegel op maat, poly geslepen 1030x690mm. 35 35 x gezien 1 1 x bewaard sinds 02 mrt. '21, 15:41. Bewaar. Bekijk de video Grote foto's € 35,00. Levering Ophalen. Spiegel op maat, poly geslepen 1030x690mm € 35,00. 35 35 x gezien 1 1 x bewaard sinds 02.

17-jun-2020 - Bekijk het bord Vormstijl facet van Faye op Pinterest. Bekijk meer ideeën over plaat aardewerk, tienerkamerinrichting, kust woonkamers Spiegel goud verven. Een mooie spiegellijst wordt, vandaag de dag, nog steeds op authentieke wijze gekleurd met (imitatie) bladgoud. Eerst wordt de ondergrond van de lijst gekleurd met een verf, genoemd bolus in de kleur rood, geel, groen etc., de kleur van de ondergrond is bepalend voor het resultaat van de kleur goud Spiegel goud verven Facet geslepen randen zijn alleen mogelijk bij een glasdikte vanaf 6mm en dikker. U kunt dus bij spiegels en helder glas vanaf 6mm ook kiezen voor facet gelepen randen. Facet met plat-poly geslepen: Een facet rand is een sierrand van 20, 25 of 30mm breed en wordt vaak toegepast bij spiegels of tafelbladen en geeft een klassieke uitstraling. Plat-poly staat dus voor slijpen waardoor de randen.

Spiegel SIPAU - mat zwart - L - Spiegel | Spiegel, Zwart

Spiegelwanden & spiegels voor dans, ballet & fitness

 1. The wholesaler with a large assortment of beads and jewellery. Order directly online! Beads wholesale online, the market leader with 15 years of experience
 2. g MDF achterplaat Gewicht 145 kg Kleur achterplaat Eigen keus (standaard wit) Aantal wielen 2 (met rem), 2 (zonder rem) Ga antie 3 jaar Wijze van verzending Transporteur / In overleg Wijze van verpakking Folie Levertijd In overleg Afwijkende garantie Geen garantie op corrosie van de.
 3. g Schokabsorberende achterplaat Gewicht 235 kg Kleur achterplaat Eigen keus (standaard wit) Aantal wielen 2 (met rem), 4 (zonder rem) Garantie 3 jaar Wijze van verzending Transporteur / In overleg Wijze van verpakking Folie Levertijd In overleg Afwijkende garantie Geen garantie op.
 4. gen en ophang systemen
 5. Als u kiest voor poly slijpen worden de hoeken van de spiegel een klein stukje geslepen waardoor deze geen scherpe hoek meer zijn. De laatste optie is facet slijpen. Hierbij wordt de spiegel aan de vlakke kant geslepen richting het midden van de vlakke kant, er ontstaat een klein stukje gelijkmatig verloop. Daarbij zijn verschillende afmetingen van het facet mogelijk. Spiegel op maat bestellen.

Facet met plat-poly geslepen: Een facet rand is een sierrand van 20, 25 of 30mm breed en word vaak toegepast bij spiegels of tafelbladen en geeft een klassieke uitstraling. i.c.m. geslepen randen (plat-poly geslepen randen) wat standaard is voor glas, is dit uitermate geschikt om te gebruiken zonder het glas in een lijst of in een sponning te plaatsen, dus b.v. bij spiegels zonder lijst of. Spiegels kunnen we leveren in alle gewenste maten en vormen. U kunt kiezen voor plat poly (PP) of CNC geslepen. Spiegels zijn te leveren op maat, maar ook bewerkt als compleet product. Meer informatie over- en voorbeelden van onze spiegelproducten kunt u vinden op de pagina's Mirror Art en Backlight Spiegels. Klik op de link, of zie onder de menuknop 'Onze producten' op deze website. Onze. Glassoort:Spiegel Glaseigenschap :Niet in gehard glas uit voerbaar Afwerking :Poly geslepen randen en uitsparingen Uitsparingen:Wandcontactdozen, randuitsparingen, hoek uitsparing (met kleine radius van 10 mm) Kleuren :Blank, grijs en brons Achterwanden van gekleurd glas Glasdikte :6 mm Glassoorten :Blank of extra helder. Blank geëtst of extra hel der geëtst Glas :Gehard veiligheidsglas. Toch wordt er het vaakst voor een 4 mm. blanke spiegel gekozen. Mooie afwerking De spiegels worden over het algemeen plat poly (pp) geslepen, op die manier zitten er geen scherpe randen meer aan de spiegel. Dit is een hele mooi afwerking van de spiegel

Spiegel vastzetten in lijst lijsten in alle maten

Spiegels laten een ruimte groter lijken, maken een kamer lichter en natuurlijk kunt u in een spiegel naar uw spiegelbeeld kijken. Wij leveren spiegels op maat, in bv uw badkamer, als keuken achterwand of in uw hal. Ook in spiegels kunnen gaten geboord worden t..b.v. stopcontacten, spiegels kunnen poly of facet geslepen worden Het procedé van deze spiegels is exact dezelfde als het verzilverings proces van glas zoals dat 100 jaar geleden ook gedaan werd. Eerst word het glas op maat gesneden in elke willekeurige dikte en afwerking gesneden en eventueel voorzien van een poly geslepen of zelfs een mooie facet rand. Dit glas word dan eerst heel goed met de hand schoongemaakt, waarna er met dagverse oplossingen het glas. De spiegel wordt standaard voorzien van poly geslepen randen. Optioneel kan de spiegel worden uitgevoerd met 10 mm facet geslepen randen. Tip: poly geslepen heeft een strakke, modern uitstraling, terwijl facet geslepen randen klassiek ogen. Afwerking linker en rechter zijde. De spiegel is aan de achterzijde voorzien van een wit kunststof frame met geïntegreerde ophanggaten. Deze valt ongeveer. Kies de plat poly geslepen optie wanneer de randen van je spiegel zichtbaar zijn en je de voorkeur geeft aan een minimalistische look. Facet geslepen: bij dit randtype worden de randen van de spiegel gesneden en gepolijst in een hoek met een specifieke schuine breedte om een bepaalde look te produceren. Dit proces laat de spiegel dunner.

Spiegels bestellen? De gemiddelde levertijd van de spiegel is 10 tot 15 werkdagen. De spiegel ongeslepen, heeft geen afgewerkte randen en wordt vooral toegepast om in een lijst of frame te bevestigen. Kan je de spiegelranden aanraken? Dan raden wij u aan te kiezen voor de spiegel geslepen De spiegels kunnen zowel poly- als facet geslepen worden geleverd. Modellen: Praktisch alle mogelijke modellen zijn mogelijk. Bevestiging: Spiegels kunnen op de volgende manieren worden bevestigd: - montage met behulp van kit; - montage met behulp van schroeven & spiegeldoppen; - montage met behulp van spiegelprofielen; - montage met behulp van blind ophangsysteem. Montage met behulp. Omschrijving: Spiegel op maat zonder facet met poly geslepen rand spiegelglasdikte 4 mm. Standaard spiegelglas kleur: verzilverd Geef hiernaast uw maat op en bereken uw prijs. De maximale maat is 150 x 250 cm. Voor maten boven 120 cm adviseren wij een spiegelglasdikte van 6 mm. Wij kunnen bijna elk gewenst formaat leveren. De werkwijze is als volgt: voer uw maat in, bereken de prijs, plaats.

Spiegel op maat laten maken, grootste in op maat gemaakte

Geslepen glas. Glas is van zichzelf scherp. Dat weten veel mensen. Wie heeft zichzelf nu eens niet gesneden aan glas. Om ervoor te zorgen dat glas niet meer scherp is, wordt het geslepen. Het slijpen van glas kan op verschillende manieren worden gedaan. Eigenlijk met twee redenen, namelijk om glas af te scherpen, of om de rand van het glas af te scherpen en het tevens mooier of decoratiever te. Spiegels; Winkelmand; Zoek; Menu; Keuken achterwand - Poly geslepen. Vanaf € 221,32 per m ² * * * * Subtotal. Options. Total. Keuken achterwand - Poly geslepen aantal. In winkelmand. Categorie: Geslepen glas. Beschrijving Beschrijving. De glazen achterwand voor in de keuken wordt gemaakt van 6mm, extra helder, gehard glas en wordt standaard rondom poelie/poly geslepen. De achterwand is. Prachtige kwaliteits spiegel in het formaat 50 x 70 cm, voorzien van digitaal uurwerk. Al onze spiegels zijn van nederlands fabrikaat en standaard poly geslepen. Dit houdt in dat de randen van het glas net zo glad als het oppervlak zijn, en met een kleine ronde hoek geslepen worden. Aan deze randen kunt u zich niet verwonden. Bovendien ziet de poly geslepen spiegel er bijzonder strak en netjes.

Strakke spiegel op aluminium kader rondom poly geslepen spiegel op aluminium kader rondom poly geslepen. In meerdere maten beschikbaar; Als optie kan spiegelverwarming worden toegevoegd ; Specificaties. Specificaties; Producttype: Spiegels: Garantie: 2 jaar: Leveringskosten: Gratis levering! Maat (H x B x D) Ø60 x 3 cm: Maat (H x B x D) Ø70 x 3 cm: Maat (H x B x D) Ø80 x 3 cm: Maat (H x B x. Spiegels spiegel op maat Open online lijstenmakerij, ook haal- en bezorg service voor inlijsten en ook werken wij op afspraak zie site of bel, inlijstservice in Rotterdam. Lijstenmakerij lijstenmaker lijsten en inlijsten op maat en benodigdheden, schilderij ophangsysteme Ook spiegels kunnen mooi geslepen worden. Kortom, de mogelijkheden van deze glassoort zijn eindeloos. Lees meer over onze glassoorten Bekijk onze speciale glassoorten. Verschillende typen geslepen glas in Tiel . Het slijpen van glas heeft verschillende functies. Het dient ter afwerking, wanneer bijvoorbeeld een douchecabine of douchedeur op maat is gesneden. Slijpen voor decoratie wordt. Prachtige kwaliteits spiegel in het formaat 30 x 50 cm, voorzien van digitaal uurwerk. Al onze spiegels zijn van nederlands fabrikaat en standaard poly geslepen. Dit houdt in dat de randen van het glas net zo glad als het oppervlak zijn, en met een kleine ronde hoek geslepen worden. Aan deze randen kunt u zich niet verwonden. Bovendien ziet de poly geslepen spiegel er bijzonder strak en netjes.

Spiegels op maat bestellen? Ga naar Glaswebwinkel

 1. Plat poly-geslepen glas Onze badkamerspiegels voldoen aan de norm voor sanitair glas en zijn dus ook zeer geschikt voor vochtige ruimten. Ze worden op maat gesneden uit een grotere plaat spiegelglas. Hierbij ontstaan scherpe snijranden. Daarom krijgen alle spiegels een zogenaamde plat poly-geslepen randbewerking. Hierbij worden de scherpe randen weggeslepen, met als resultaat een nette.
 2. Plat Poly / Facet / Model / Verstek slijpen. Maatwerk. U kunt bij ons glasplaten laten snijden en slijpen in elk gewenste maat en of model. Tevens kunt u bij ons ook spiegels laten snijden en slijpen in elke gewenste maat. Spiegel. Zowel glas en spiegels kunnen wij voorzien van een • facetrand ( 10 - 50 mm) • boorgat (6 tot 70 mm) Boren van gaten. Reparatie service. Is uw bestaande.
 3. Wij bieden de klant o.a. een keuze uit 20 soorten spiegels, facet en/of poly geslepen, tegen zeer scherpe prijzen en direct uit voorraad leverbaar. Onze klanten. Door onze 40 jaar ervaring met glaswerk hebben wij onze specialistische kennis enorm vergroot. Hierdoor hebben wij een breed scala aan klanten, van particuliere opdrachten, kleine MKB bedrijven, historische stichtingen en.
 4. Al onze spiegel worden standaard onafgewerkt geleverd. Hangt u de spiegel niet in een omlijsting, dan wordt geadviseerd de spiegel rondom poly (p-p) te slijpen. Op zoek naar een rondom geslepen spiegel? Bekijk ook onze rondom geslepen spiegels. De maximale afmeting van een 8 mm spiegel is 3210 x 2550 mm
 5. Verstelbare refractie spiegel 400mm x 250mm x 6mm poly geslepen. Artikelnummer: 414188. €45,00 Excl. bt

Dressuurspiegels voor buiten FoskMirrors

Spiegel 6 mm op maat | SPIEGEL OP MAAT

Glasbewerkingen. Snijden. Het glas wordt op maat gesneden met behulp van een geautomatiseerde snijtafel. Na het snijden van het glas zijn de randen nog scherp. Een dergelijke bewerking kan worden gebruikt voor glas wat bijvoorbeeld in een kozijn komt te staan, waarvan de randen dus niet meer zichtbaar zijn. Snijden van gelaagd glas We leveren spiegels in verschillende vormen, van rond of ovaal tot speciale op maat gemaakte vormen. Er zijn tal van mogelijkheden voor de bewerking van spiegels, waaronder facet geslepen, poly geslepen, ongeslepen of veiligheidsfolie op de achterzijde van de spiegel

Plat poly geslepen glas is verkrijgbaar in 4, 5, 6, 8 of 10 millimeter. Nadat het glas in de fabriek op maat is gesneden, is het mogelijk om de scherpe randjes van het glas af te laten slijpen. Facet (bevels) - Glas www.fokaglasinlood.nl . Bent u op zoek naar prachtige facetten? Foka is de specialist op het gebied van Tiffany, glas en glas-in-lood. Foka heeft heel veel verschillende. Plat poly geslepen gehard glas is op een eenvoudige en veilige manier te bestellen via Glasleveren.nl. Het glas is in diverse diktes verkrijgbaar nl. 4, 5, 6 en 8mm. Doordat het geharde glas 5 maal sterker is dan gewoon glas, valt het onder de noemer veiligheidsglas. Daarnaast zal het verwondingsgevaar bij breuk nihil zijn Gedopte, geslepen, gepolijste, geglansde of voorgekookte (parboiled) rijst en breukrijst blijven evenwel ingedeeld onder post 1006. 2. Suikermaïs valt niet onder post 1005 (hoofdstuk 7). Aanvullende aantekening. 1. Als harde tarwe wordt aangemerkt, tarwe van de soort Triticum durum, alsmede de door kruising van verschillende variëteiten van Triticum durum verkregen hybriden die. Glas keukenachterwand. Glazen spatwanden en glazen keuken achterwanden worden vervaardigd in 6mm dik glas.Het gehard veiligheidsglas is hittebestendig en UV-bestendig.De randen van de spatwand in glas zijn poly-geslepen waardoor er geen kans op snijwonden bestaat tijdens het vervoer en plaatsing van de glasplaat. Het glas is zeer makkelijk in onderhoud..

Gehard glas (Plat Poly geslepen) bestellen? | Glaswebwinkel

Indien u wenst wordt u de keuze geboden tussen een facet-geslepen spiegel of een PP-geslepen(plat poly) spiegel. facet: een schuin aflopende rand; PP(plat-poly): een bewerkte kant/rand zonder scherpheid en met glans Facet-geslepen PP-geslepen. Wij leveren elke glazen spiegel op maat, op de mm nauwkeurig. We hebben geen standaard maten spiegels in ons assortiment waardoor wij elke gewenste maat. Enkel glas (plat poly geslepen) Plat poly geslepen glas is verkrijgbaar in 4, 5, 6, 8 of 10 millimeter. Nadat het glas in de fabriek op maat is gesneden, is het mogelijk om de scherpe randjes van het glas af te laten slijpen. Dit proces wordt plat poly slijpen genoemd, afgekort p.p. slijpen. Niet alleen wordt de kans op verwonding verkleind, de randen van het glas ogen ook nog eens mooier en. De spiegel is tevens voorzien van een verwarmingselement, zodat de spiegel niet beslaat. Deze wordt bediend middels een separate aan-uit wipschakelaar. Specificaties. Breedte: 80 / 100 / 120 / 140 cm: Hoogte: 60 cm: Diepte: 3 cm: Spiegel kwaliteit: 5 mm, poly geslepen randen : Verlichting: warm witte LED verlichting (4000K) Lichtvlak: boven en onder, 2,5 cm breed: Spiegelverwarming : ja. Spiegels van Meester in Glas bewaren de luchtkwaliteit binnenshuis, gezien de zeer lage uitstootgehaltes van vluchtige organische stoffen (VOS) en formaldehyde. De spiegeldoppen worden inclusief houtschroef & plug geleverd. De glasdrager wordt exclusief schroef & plug geleverd. Reviews over Spiegel rechthoek op maat - Zilver De nieuwste reviews. Gemiddelde beoordeling. 1 review(s) Alles naar.

Gehard satijn/melkglas geslepen | Vallei GlasFacet slijpen en verstek slijpen van glas Ariba glashandelLED spiegel - model 4020 | 4020
 • Kletterkurs Gmunden.
 • Psyradio Chillout.
 • Berlin Fernsehturm brennt.
 • Ich war im Himmel und in der Hölle.
 • Badplanung kleines Bad.
 • Maßstab Erklärung Kinder.
 • Consulting template WordPress.
 • RNZ Walldorf.
 • BAföG Amt telefonische Sprechzeiten.
 • Aluminiummineral 6.
 • Glomustumor ervaringen.
 • Poem words.
 • Creativ Company Rabattcode.
 • The Philosophers Unterrichtsmaterial.
 • American Airlines rückflug umbuchen.
 • On Schuhe Damen Sale.
 • Zalando SE.
 • Bergschule Kleinwalsertal Klettersteig.
 • Ath9k htc firmware.
 • Bewerbungsanschreiben Vorlage.
 • Alkoholhaltige getränke verordnung.
 • Ösengleiter Faltenlegehaken.
 • Affiliate Marketing starten 2020.
 • ALTERNATE Gutscheincode 2021.
 • Name all Countries German.
 • Die protestantische Ethik und der Geist des Kapitalismus Amazon.
 • ABS Safety.
 • Kip Shelter.
 • Bügelperlen Motive.
 • Kleine Eckbadewanne 120x120.
 • Niederländische Damenmode.
 • Dacia LPG nicht bestellbar.
 • Autobahn nach Polen.
 • 3DMark Advanced Edition Crack.
 • Du machst mich glücklich Türkisch.
 • Baltische Staaten.
 • Dieter Beständig broschüren.
 • Sony PCM D100 Audio interface.
 • TIA Portal download student version.
 • Warnemünde Öffnungszeiten.
 • Floyd Mayweather vs Conor McGregor full Fight.